mam taki problem z moim golfem od pewnego czasu ze jak jest zimny to jest mocny i fajnie ciagnie a jak sie nagrzeje silnik to jest slaby i jak jade np. na 5-tym biegu i zredukuje na 4 bez dodawania gazu to strzela w tlumik tylko nie ze raz strzeli tylko tak jak z karabinku strzela. Co to moze byc? Jesli wiecie to pomozcie bo nie mam pojecia co to moze byc.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Golf III 2.0 8v 2E brak mocy i strzelanie z tlumika
Witam wszystkich
mam taki problem z moim golfem od pewnego czasu ze jak jest zimny to jest mocny i fajnie ciagnie a jak sie nagrzeje silnik to jest slaby i jak jade np. na 5-tym biegu i zredukuje na 4 bez dodawania gazu to strzela w tlumik tylko nie ze raz strzeli tylko tak jak z karabinku strzela. Co to moze byc? Jesli wiecie to pomozcie bo nie mam pojecia co to moze byc.
mam taki problem z moim golfem od pewnego czasu ze jak jest zimny to jest mocny i fajnie ciagnie a jak sie nagrzeje silnik to jest slaby i jak jade np. na 5-tym biegu i zredukuje na 4 bez dodawania gazu to strzela w tlumik tylko nie ze raz strzeli tylko tak jak z karabinku strzela. Co to moze byc? Jesli wiecie to pomozcie bo nie mam pojecia co to moze byc.- ToMeK1234
- Berbeć
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
rozrzad sprawdzalem i znak na wale ze znakiem na walku sie pokrywaja. a czy takie objawy moga byc z tego powodu ze klin scielo? bo slyszalem ze w tych silnikach lubialo sciac klina. A zaplon to tylko lampa idzie sprawdzic?
- ToMeK1234
- Berbeć
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1