Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
golf gaśnie
Od jakiegoś czasu mam problemy z golfem.A mianowicie.gdy stoję np.na skrzyżowaniu i chce ponownie ruszyć golf gaśnie,zauwazyłem że jak już jest silnik nagrzany to tak sie dzieje.kupiłem filtr paliwa bo słyszałem że może to być przyczyna,również mówiono mi że to jest przepustnica.doradzcie.
- adam28
- Czytacz
czesc ja mialem ten sam problem tylko mi spadał z obrotów a dzisiaj całkowicie gasł gdy ztawałem na światłach to zaraz gasł wiec wymieniłem filtr powietrza i było po kłopocie filtr powietrza 21,00 zł.
ale nie kupuj od razu odkręć pokrywe filtru oczywiście przy nagrzanym silniku i zobacz jak chodzi bez filtra czy nie gaśnie jeśli gaśnie to jest to inna przyczyna 
ale nie kupuj od razu odkręć pokrywe filtru oczywiście przy nagrzanym silniku i zobacz jak chodzi bez filtra czy nie gaśnie jeśli gaśnie to jest to inna przyczyna 
- Tomek
- Czytacz
Przy wtrysku sprawdż wiązke kabli od krokowca lubi sie wypinać jeden z przewodów,ja tak miałem a już miałem wymieniać pół czujników:).Przy ruszaniu.dodawaniu gazu.
Grześ
- Grzegorz288
- Berbeć
• Strona 1 z 1