Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
u mnie to samo było wymieniłem ten czujnik halla i wszystko git. Jechałem i gasł mi poczekałem 10 minut i odpalił bez problemu.Albo czujnik halla albo aparat załponowy
[ Dodano: 2008-04-05, 11:02 ]
nalepiej to wez dostan sie tam do czujika i tam gdzie sie kostke podłącza tam sa takie numery i idz do sklepu i je podaj albo wez cały czujnik.
Powodzenia!
[ Dodano: 2008-04-05, 11:02 ]
nalepiej to wez dostan sie tam do czujika i tam gdzie sie kostke podłącza tam sa takie numery i idz do sklepu i je podaj albo wez cały czujnik.
Powodzenia!

- stachu12343
- Czytacz
ja miałem to samo tylko nie gasły mi kontrolki.Gasł mi i wymieniłem czujnik halla i wszystko jest okk.
- stachu12343
- Czytacz
paniczxl napisał(a):Wspomnę jeszcze o sytuacjach w których gaśnie. najczęściej są to skrzyżowania, dohamowuję przed światłami lub przed skrzyżowaniem i wtedy pyk i kontrolki się palą. Chu.... mnie z tym strzela. Nie wiadomo co to
mam dokładnie to samo... czy we wszystkich przypadkach pomaga wymiana czujnika halla????
i mam pytanie ile 1.6 pali zima:p bo chwilowo jestem po tej zimie lekko przerażony...
pozdrawiam
- sstefan
- Berbeć
Właśnie tez nie wiem czy wymieniać czujnik czy szukać innych przyczyn. Myślałem że na forum znajdę odpowiedź. Mój 1.6 ABU palił mi w zimę w cyklu mieszanym 7-7.5 litra, a w mieście dosyć szybko wskazówka spada więc 9 na bank a nawet ciut więcej. Całe szczęście już wiosna i się zobaczy;). Pozdro
[ Dodano: 2008-04-17, 21:33 ]
Najgorsze są momenty w których gaśnie.Hamowanie przed skrzyzowaniem, przed stopem. Zatankuje pójde zapłacić wracam a już nie mogę odpalić no i jak daję gazu to robi żabki, tak lekko szarpie. Nie jest dobrze Panowie nie jest dobrze
[ Dodano: 2008-04-17, 21:33 ]
Najgorsze są momenty w których gaśnie.Hamowanie przed skrzyzowaniem, przed stopem. Zatankuje pójde zapłacić wracam a już nie mogę odpalić no i jak daję gazu to robi żabki, tak lekko szarpie. Nie jest dobrze Panowie nie jest dobrze

- paniczxl
- Czytacz