Poszukuje porady przy wymianie głowicy w golfie 3 z 92 roku silnik 1.8 . A mianowicie jak to rozkrecic i zkrecic bez wiekszych problemów i aby nic nierozwalic i na co najbardzi uwarzac przy rozkręcaniu oraz przy skrecaniu całosci . Mile widzany link do foto porady jesli ktos to mam bede wdzieczny. Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
głowica
Poszukuje porady przy wymianie głowicy w golfie 3 z 92 roku silnik 1.8 . A mianowicie jak to rozkrecic i zkrecic bez wiekszych problemów i aby nic nierozwalic i na co najbardzi uwarzac przy rozkręcaniu oraz przy skrecaniu całosci . Mile widzany link do foto porady jesli ktos to mam bede wdzieczny. - bokser999
- Czytacz
a wogole masz pojęcie o mechniace...jesli nie to nie dotykaj tego bo to nie jest wymiana klocków hamulcowych(co nawet laik potrafi zepsuć)a co dopieru uszczelka pod głowica... zdiąc głowice to nie problem... a potem złozysz rozrząd....
sory bez obrazy...
sory bez obrazy...-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
bokser999 to jest racja co napisał SotoM głowice to nie problem zdjac ale potem zeby ja włozyc podokrecac sa 4 etapy dokrecania głowicy potrzebny ci bedzie klucz dynamometryczny i jeszcze potem rorzad złozyc lepiej daj zarobic jakiemus mechanikowi i niechi to zrobi z kultura
Był Golf 3 GT 1.8ABS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
- przemo
- Badacz tematu
a gdybys pomyślał to warto by było ci pojechać do jakiejść biblioteki i wypożyczyć sobie książka golfa 3 sam naprawiam czy cos tam i byś miał czarno nabiałym lub też poprosić kogoś aby ci ktoś przesłał elektroniczna ksiazke.... i robisz wtedy sobie bezpiecznie i mnasz wszystko co trzeba...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1