? Co może być tego przyczyną ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gaśnie podczas redukcji na niższy bieg
Problem jak wyżej ... podczas redukcji na niższy bieg jak przejeżdżam przez przejazd lub skręcam i do tego czasami obroty falują
? Co może być tego przyczyną ?
? Co może być tego przyczyną ?-

Edek12345 - Members
-

Edek12345 - Members
Witam mam golfa 3 1.6 AEE mam problem z obrotami niskimi lekko faluja od 600 do 900 a jak zwalniam jazde to spadaja ponizej tych 600 i np wczoraj mi autko zgaslo
? w serwisie elektro powiedzial mi gosciu ze to aparat zaplonowy kupilem aparat zaplonowy i wymienilem na szczescie moglem go zwrocic jakby okazalo sie ze to nie jest od tego przyczyna i autko dalej tak dziwnie chodzilo moze jest to nastawnik przepustnicy inaczej zwanym silniczek krokowy prosze o pomoc
? w serwisie elektro powiedzial mi gosciu ze to aparat zaplonowy kupilem aparat zaplonowy i wymienilem na szczescie moglem go zwrocic jakby okazalo sie ze to nie jest od tego przyczyna i autko dalej tak dziwnie chodzilo moze jest to nastawnik przepustnicy inaczej zwanym silniczek krokowy prosze o pomoc- artur27
- Berbeć
koledzy sprawdźcie sobie kopułkę bo tam może być pełno nagaru i palca bo może byc urwany ja to dziś znalazłem po przeczyszczałem i chodzi lepiej ale mam urwanego palca więc jeszcze coś powinno być ....
-

Edek12345 - Members