Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
gasnie mi golf
witam ponownie prosze o pomoc mam golfa 3 ,2 litry poj 1994 rok prod borykam sie z tym problemem od blosko 8 miesiecy a mianowicie gasnie mi auto nie ma zadnej reguly zgasnie odczekam minute badz dwie przekrecam kluczyk odpala i jedzie dalej wymienilem juz chyba wszystkie czesci jesli chodzi o elektryke i nadal nic moze ktos potrafi mi pomoc
marcin 77
- marcin77
- Czytacz
ja miałem taki problem to pomogła wymiana cewki, też gasł bez powodu w najróżniejszych sytuacjach i trzeba było poczekać parę minut i odpalał normalnie
- damian0307
- Czytacz
Jeśli przekręcisz kluczyk powinno być słyszeć buczenie po twojej prawej stronie z tyłu. Jeśli zgaśnie spróbuj podejść do wlewu paliwa i go odkręcić a potem zapalić bo możliwe że bak się zapowietrza, lub zajrzyj do przekaźników czy nie są zbyt ciepłe (pod kierownicą z lewej strony są schowane) jeśli stwierdzisz że przekaźnik nr3 ( http://images31.fotosik.pl/328/4f7bd69207aae796.jpg rozpiska przekaźników) lub nr 12 są bardzo ciepłe to spróbuj je wymienić (koszt zamiennika ok. 17zł) u mnie to pomogło
-

$kubi - Gaduła
• Strona 1 z 1