Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Filtr węglowy
Witam ostatnio odczepił mi się filtr węglowy znajduje się on z przodu niedaleko nadkola po stronie pasarzera , czy wie ktoś na czym on się trzyma (ewen.foto) narazie wcisnełem go na dwa wtrzaski i przywiązałem drutem miedzianym , ale chciałbym zastąpić to orginałem .Dzieki.
- terms
- Badacz tematu
nie spokojnie możesz odłączyć nic nie zapowietrzyszterms napisał(a):Mam pytanko czy jeżeli odczepie te węże i wyjme filtr to nic nie zapowietrze ?
jedynie jak zdejmiesz węże to mogą być problemy z obrotami silnika jak byś bez tego chciał jeździć
-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910 napisał(a):jedynie jak zdejmiesz węże to mogą być problemy z obrotami silnika jak byś bez tego chciał jeździć
nic takiego nie bedzie... jezdzilem bez tego 2lata ... to tylko opary z baku przechodza przez ten filtr... i moze sie zalozyc ze 80% filtrów jest juz na wyrzucenie. maja juz tyle lat
-

K@mil - POMOCNIK

Chcę ten filtr u siebie całkiem wyrzucić po swapie ten zaworek itak nie jest podłączony czytałem gdzieś żeby puścić opary w atmosfere ale trapią mnie wątpliwości gdzie zakończyć wąż co idzie do tego filtra? mocno to paruje? niechciałbym żeby mi coś wybuchło bo iskra się gdzieś znajdzie.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1