Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
dziwnie odpala
mam pytanko jak moj golfik stoi przez noc to musze go troche pokrecic tak jagby mu paliwo schodzilo a jak jezdze to pali odrazu co to moze byc pomocy zima cierpi akuś 

- smajtki
- Berbeć
smajtki, ja mam tak samo i nie ważne czy mróz czy gorąco tylko ważne ile stoi nieodpalany tzn jak postoi ponad 6 - 7 godzin to musi przekręcić 2-3 razy a jak stoi krócej to nawet kiedyś przy -15 po około 5godzinach odpalił na dotyk...i nie ważne też jak kręci bo jak miałem stary akumulator że ledwo wałem obracał to też musiał 2 razy obrócić nie więcej...też myślę że to paliwo się cofa ale już dwa lata tak jest odkąd kupiłem i się nie pogarsza to co się będę przejmował
taki jak piszemietek, też próbowałem i u mnie nic to nie daje choćbym 3x włączał zapłon
taki jak piszemietek, też próbowałem i u mnie nic to nie daje choćbym 3x włączał zapłon
-

mani51 - Members
czyli wymien filter paliwa ja tez musze ale mi sie zaczelo tak robic odkad podjechalem pompe paliwa braklo mi paliwa i krecilem na sucho zanim sie polapalem potem zatankowalem odpalil na dotyk ale po przejechaniu 2 km zgasl dopiero w warsztacie go uruchomili cos niby w pompie ale niedowiedzialem sie co i od tamtej pory tak jest wiec albo pompa puszcza spowrotem paliwo albo filter ja niedlugo wymienie filter to sie okarze jak nie filter to pompa paliwa puszcza spowrotem paliwo do baku i musi potem naciagnac zeby odpali tak ja rozumoje przynajmniej
- mietek
- Badacz tematu
Zaba2 napisał(a):Chcesz sobie odnowic elektryke i masz kase kup sobie palec kopolke cewke swiece i kable WN roznica bedzie duuza w zachowaniu autka
ja jestem świeżo po wymianie kabli, kopółki, i palca i nic się nie zmieniło odnośnie zapalania tylko tyle, że silnik równiej pracuje
-

mani51 - Members
mani51, dobrze mówi ja we wrześniu zmieniałem i też równo chodzi a zapalanie takie samo jeszcze mnie czeka regeneracja rozrusznika ale to swoją drogą
-

marcinkoz2910 - Members