hejka
mam pytanie w srpawie golfa
dzisiaj
i pare dni
wczesniej
mialem dziwne zdarzenei z obrotami
nie dawalem nic gazu a sam mi dodawal obroty: i a niekiedy gasl
kiedys ojciec mi przesczyscil cos i juz tak nie bylo i znowu...(dodaje obroty do 2 tys potem 0 i tak caly czas jak bys dawal gazu i puszczal:(:( prosz eo pomoc
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
hej przeczysc wszystkie wtyczki od jednopunktu jak masz taki wtrysk ja tak mialem przeczyscilem i chodzi pozdr na pocztku tez nie wiedzialem wymienilem swiece na ngk kable palec i kopulke300 zl. a to byly styki wlasnie zasniedziale i przeczysc jeszcze sonde lambda
-

paulo - Berbeć
Re: DZiwne samioczynne dodawanie obrotow:(:(
stary walcze z tym juz 5 dni wywaliłem wszystko co się da i mam ostatni pomysł, zauwaz jak zostawisz go na jałowym to linka gazu pulsuje otwórz klape i zobacz ze wajcha pod przepustnicą gdzie jest linka gazu co jakiś czas sama się przesówa ostatnia próba to silniczek krokowy bo to on rególuje obroty jałowe. pozdro ja mam jeszcze łapy brudne i walcze jutro sprawdze krokowy to ci dam znać
- barrister
- Czytacz
u mnie tez tak bylo sam dawal gazu i nagle spadal z obrotow, probowalem reset kompa i nic dopiero wymiana silniczka na nowy podzialala kosztowalo mnie to 300zl (BOSCH) bo podrobke kupisz za jakies 150zl
-

tsubasa1982 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1