Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dziwne odgłosy
Witam..mam taki problem..Gdy jade golfikiem...no po naszycch cudownych dziurach,lub po kostce z lewego przedniego koła wydobywa się dzwiek taki "Metaliczny"jakby cos o cos stukało...co to moze byc??...Pozdrawiam forumowiczów:)
- kantor98
- Czytacz
Re: Dziwne odgłosy
jak będziesz następnym razem jechał i będzie tak słychać to naciśnij lekko hamulec jeśli stuki ustaną to wina leży w luźnych klockach i musisz dokupić blaszki które są przy klockachkantor98 napisał(a):Witam..mam taki problem..Gdy jade golfikiem...no po naszycch cudownych dziurach,lub po kostce z lewego przedniego koła wydobywa się dzwiek taki "Metaliczny"jakby cos o cos stukało...co to moze byc??...Pozdrawiam forumowiczów:)
- PabloSBT
- Members
zajedź na SKP tam zrobią Ci mały przegląd i już będzie wiadomo czy to nie jest wina zawieszenia u mnie hałasował amortyzator
-

marcinkoz2910 - Members
Dzis sprawdziłem na kostce i jak kolega mówi..gdy wcisne lekko pedał hamulca,to przestaje klekota,czyli cos z hamulcami....podjade do mechanika jutro i zobacza co jest grane tak naprawde dzieki za podpowiedzi:)...Pozdrowiam:)
- kantor98
- Czytacz
• Strona 1 z 1