Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
farser napisał(a):Dobre sprzeglo ot coale chyba przesadzasz
Oczywiście nie jakieś bardzo strome górki, ale faktycznie moje sprzęgło ma pól roku. Wolne obroty u mnie to ok. 900 obr/min jak sie nagrzeje.
-

virus_wrona - Badacz tematu
no rzeczywiscie 600 to troche za malo bo zbyt duze sa wstrzasy
tylko problem polega na tym ze ja ine wiem gdzie sie reguluje te obroty
ktos cos mi mowil ze kolo przepustnicy ale czy na wielopunkcie mozna samemu sobie regulowac??
tylko problem polega na tym ze ja ine wiem gdzie sie reguluje te obroty
ktos cos mi mowil ze kolo przepustnicy ale czy na wielopunkcie mozna samemu sobie regulowac??-

Imper - Members
nigdy nie regulowalem tego
a apropo sprzegla to na jadeynce pod taka spora (ale bez przesady)gorke bez gazu szedl i dalem dwa tez nie bylo zle myslalem ze sie zdusi a jednak najwiekszy problem mam z minimalnym luzem w kole z lewej strony ale jestem tak zajebany robota ze nie mam czasu podjechac do braciaka na sklep po lozysku a co mowa zrobic
chyba jutro sie za to wezme pozdrawiam
a apropo sprzegla to na jadeynce pod taka spora (ale bez przesady)gorke bez gazu szedl i dalem dwa tez nie bylo zle myslalem ze sie zdusi a jednak najwiekszy problem mam z minimalnym luzem w kole z lewej strony ale jestem tak zajebany robota ze nie mam czasu podjechac do braciaka na sklep po lozysku a co mowa zrobic
chyba jutro sie za to wezme pozdrawiamNa koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
Zgadzam sie z toba ze chodzi o bezpieczenstwo ale ja nie przejezdzam przy zamknietych rogatkach tylko jak sa otwarte a wtedy szanse na wjazd pojazdu szynowego sa raczej znikome zreszta nie robie tego caly czas aha i tory pokonuje raczej z mala predkoscia poniewaz szkoda zawieszen gadasz jak muj instruktor ktory mnie uczyl jezdzic nie bede przejezdzal przez tory 60km/h pozdrawiam
a tu cos o obrotach http://www.golf3.pl/topics7/problem-ze- ... 1add#26441
a tu cos o obrotach http://www.golf3.pl/topics7/problem-ze- ... 1add#26441
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
piszecie o 1000 , 900, czy nawet 600 a mnie się wydaje że wolne obroty powinny być 760-800 obr/min
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members