Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
mi tam ze zbiorniczka nic nie ubywa a jak odkrece korek to tez mam cos takiego jak by musztarde ale takie zadkie i to tylko jak silnik jest zimny a jezdze na 15w40 multigrade
ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
Bandzior zrób jeszcze taki test- odpal silnik i odkrec na chwile korek ze zbiorniczka i zobacz czy się bąble na powierzni płynu robią
- valenti.no
- Badacz tematu
mi sie nie robią to dobrze czy żle?
ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
to dobry objaw, ale nie jest on ostatecznym wyznacznikiem ze jest wszystko ok.. ta maź jest dziwnym objawem.. u mnie jest normalny olej na korku
- valenti.no
- Badacz tematu
kOLEGO JESLI MASZ MAZ MOZE WYPYCHAC OLlej czyli uszczelka pod głowica a zaczol ci wiecej parowac z komina????albo wejz go na jas dobra droge i przegnej go pozomnie bo moze byc zamulony nie dogrzany i w skutek ten bedzie sie robiła taka maz
kataniarz
- kataniarz
- Czytacz
nie zwrocilem uwagi szczerze mowiac, ale dzwonilem dzisiaj do mechanika i powidzial mi ze to moze byc wina tak jak mówisz nie dogrzania (krotkich tras) i przy jezdzie przy malej ilosci paliwa, ze niby zbieraja sie jakies opary. Sam juz nie wiem????
- Bandzior
- Czytacz
Ja mam ciągle niedogrzany silnik
i raczej rzadko osiągam 90 stopni z tym że robie najczęściej szybkie i krótkie odcinki ok 8KM gdzie lece w granicach 100-120km/h. Oczywiście też mam maź pod kurkiem
i jeszcze w przewodzie ją zauważyłem - nie wiem co to za przewód chyba leci tamtędy ciepłe powietrze. Dziś jade do mechanika dowiedzieć się co i jak
i raczej rzadko osiągam 90 stopni z tym że robie najczęściej szybkie i krótkie odcinki ok 8KM gdzie lece w granicach 100-120km/h. Oczywiście też mam maź pod kurkiem
i jeszcze w przewodzie ją zauważyłem - nie wiem co to za przewód chyba leci tamtędy ciepłe powietrze. Dziś jade do mechanika dowiedzieć się co i jak-

$kubi - Gaduła