Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
DUŻY PROBLEM
Witam, mam problem, podczas jazdy skaczą mi obroty oraz gaśnie silnik (czasami). Wczesniej działo się już tak wymieniłem moduł z cewką, przwody, kopułkę z palcem, świece i sondę lambda. Przy podłaczeniu do laptopa nc nie wykazuje, a on dalej wariuje z tymi obrotami. Czy wie ktoś co to może być, bo na pewno nie jest to silniczek krokowy. Pomocy 

Ostatnio edytowano 3 lip 2007, o 21:30 przez konrad80, łącznie edytowano 1 raz
- konrad80
- Berbeć
Re: DUŻY PROBLEM
konrad80 napisał(a):WITAM, MAM PROBLEM, PODCZAS JAZDY SKACZĄ MI OBROTY ORAZ GASNIE SILNIK (CZASAMI). WCZEŚNIEJ DZIAŁO SIĘ JUŻ TAK ALE WYMIENIŁEM MODUŁ Z CEWKĄ, PRZEWODY, KOPUŁKĘ Z PALCEM, ŚWICE I SONDĘ LAMBDA. PRZY PODŁĄCZENIU DO LAPTOPA NIC NIE WYKAZUJE, A ON DALEJ WARIUJE Z TYMI OBROTAMI. CZY WIE KTOŚ CO TO MOŻE BYĆ, BO NA PEWNO NIE JEST TO SILNICZE KROKOWY.POMOCY
Hej....No wlasnie to jest zwiazane z silnikiem krokowym.Mialem to samo i doszedlem do tego...przyjzyj sie dzwigience gazu przy gazniku...z jednej strony dotyka silnika krokowego a z drugiej strony regulacjii i wlasnie tam nie powinna sie opierac..powina byc zdala od tej regulacjii to silnik krokowy jest odpowiedzialny za obroty...sprawdz to...daj znac czy to opanowales...
- rafik
- Czytacz
• Strona 1 z 1