Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
DUŻE SPALANIE W MK III
Witam niedawno zmieniłem sonde lambda na oryginalną bosha i spalanie sie zmniejszylo lecz nie do tego stopnia co książki piszą, auto grzeje się max do 75 stopni czy to może być wina niedogrzania >??> , mam wzałożony stożek i wydech z katem brak jedynie środkowego tłumika.Niewiem czy 8 litrów to norma w tych silnikach czy jednak mam problem.Jeśli możecie pomóżcie :-/
- luki06888
- Berbeć
8 litrow to dózo
moj 1.8 75KM pali koło 10 w miwscie i to normalne podobno bo one tak pala
ksiazka nawet podaje 10.8 litra w miescie,a wam pali 8 i sie martwicie
A wogule były takie silniki 1.6 101 KM w MK3
bo ja jakos sie nie spotkałem.Wiem ze były 1.6 75KM

moj 1.8 75KM pali koło 10 w miwscie i to normalne podobno bo one tak pala
ksiazka nawet podaje 10.8 litra w miescie,a wam pali 8 i sie martwicie
A wogule były takie silniki 1.6 101 KM w MK3
bo ja jakos sie nie spotkałem.Wiem ze były 1.6 75KM

-

VWARNI - Czytacz
Panowie co wy z tym spalaniem ? jeszcze ktoś pomyśli że Golfiarze to dusi grosze.Głowę daję że kupując golfa nikt z Was nie myślał o spalaniu
Golf to nie statek wycieczkowy (tak myślę) Prawda jest taka że te motorki przy normalnej jeżdzie palą od 8 do 11 i niech ktoś nie zalewa o 5 koma 6 
Golf to nie statek wycieczkowy (tak myślę) Prawda jest taka że te motorki przy normalnej jeżdzie palą od 8 do 11 i niech ktoś nie zalewa o 5 koma 6 
-

Mayk - Badacz tematu
do Mayk :
Nikt tu nie jest dusigrowszem, człowiek zasięga zwykłej porady, bo od tego przecież jest forum i zostaje nazwany dusigroszem, jak narazie w tym temacie oprócz ciebie nikt nie wspomniał o pieniądzach, może jedynym dusigroszem jesteś Ty.... ? Przemyśl to.
Nikt tu nie jest dusigrowszem, człowiek zasięga zwykłej porady, bo od tego przecież jest forum i zostaje nazwany dusigroszem, jak narazie w tym temacie oprócz ciebie nikt nie wspomniał o pieniądzach, może jedynym dusigroszem jesteś Ty.... ? Przemyśl to.
- Kryst88
- Czytacz
luki06888, moj teraz tez poli ponad 8 litrow bo sie zimno zaczyna robic ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe