Takie pytanie ile on powinien mi spalać w trafie lub w mieście ? 
W mieście zauważyłem że spala mi jakieś 11 - 12 litrów na setkę 
Jak rozmawiam ze znajomymi, którzy są posiadaczami również Golfa to twierdzą że spala mi za dużo co może być przyczyną tego ? Jak czytam na różnych forach to spala w mieście im jakąś 9

a na trasie mój rekord to 6,8l. Poprzedniemu właścicielowi na benzynie palił podobnie. Ale nie licze na to że auto będzie spalać tyle ile podaje producent, bo on zawsze zaniża a dwa silnik ma swój wiek i nie można od niego za dużo wymagać
 a na trasie mój rekord to 6,8l. Poprzedniemu właścicielowi na benzynie palił podobnie. Ale nie licze na to że auto będzie spalać tyle ile podaje producent, bo on zawsze zaniża a dwa silnik ma swój wiek i nie można od niego za dużo wymagać Jedni chcieli sekwencje za 1900zł a drugi 2500 ;D więc najlepiej szukaj na własna ręke. a co do opłacalności ja mam 1992 i zagazuje go bo buda zdrowa i silnik tez da rade, tylko musisz pojeździć ze 2-3 lata zeby CI sie zwrociło
 Jedni chcieli sekwencje za 1900zł a drugi 2500 ;D więc najlepiej szukaj na własna ręke. a co do opłacalności ja mam 1992 i zagazuje go bo buda zdrowa i silnik tez da rade, tylko musisz pojeździć ze 2-3 lata zeby CI sie zwrociło 
 bo dba o niego.
 bo dba o niego.