Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
DORADźCIE CZY WARTO KUPIć :/ ??
Witam Wszystkich i mam do Was pytanie bo moge mieć z Niemiec Golfa 3 GT 90KM. ma on przejechane 220 tys i nie dziala w nim 1 cylinder ale samochod odpala i jezdzi tylko ze na 3 cylindrach , moge go miec za 600 EuRo wiec ok 2200 zl. Interaz pytanie czy warto go kupic ile naprawa bedzie mnie kosztowac tak na oko, aha i jest chyba jeszcze uszczelka pod glowica walnieta bo gdzies woda cieknie czy cos. Jak myslicie Warto kupic ten samochod ? dodam ze nadwozie i podwozie w super stanie. ?
SEE
- zita0
- Czytacz
a ja powiem tak 2200 + 1500(rejestracja) + 1500 (naprawa)= 5500zl, no i to tego jeszcze + koszt przywozu do Polski to kupisz w Polsce za tyle sprawnego Golfika
Ostatnio edytowano 23 sty 2008, o 01:00 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
-

K@mil - POMOCNIK

www.autoscaut24.de od 600 euro do 1000 masz tego w brud i jerzdrzace jak go kupisz to dolicz transport bo niewiem czy na 3 dojedzieszdo polski zalerzy ile to km wiaderko z woda abys dolewal co km i jazda jesli uszczelka walnienta hehe
moim zdaniem niewarto oplaty itp znalazl bys 100 do 200 euro wiecej juz na gotowo rzeby naprawiac jak sie upszerz niema sensu najmnijszego jak wpadniesz po autko na szrod podjedz i za 50 euro masz taki drugi silnik umnie w miescie sa takie ceny 50do 100 eura besyzowe silniki dowy boru do koloru
moim zdaniem niewarto oplaty itp znalazl bys 100 do 200 euro wiecej juz na gotowo rzeby naprawiac jak sie upszerz niema sensu najmnijszego jak wpadniesz po autko na szrod podjedz i za 50 euro masz taki drugi silnik umnie w miescie sa takie ceny 50do 100 eura besyzowe silniki dowy boru do koloru
- mietek
- Badacz tematu
jedynie co mi odejdzie to wlasnie transport bo znajomy jezdzi tirem z Polski do Niemiec no i ma mi wlasnie go przywieźć. No a jeszcze mam kuzyna w Niemczech i on mi ten smochod znalazl i bym tam z mechanikiem i z tego co powiedzial mechanik to jest tam cos z kalblami wysokiego napiecia albo swiecami ale nie wime czy moge komus takiemu zaufac bo on tym samochodem sie tyko przejechal a nie mial go na warsztacie i ogladal 

SEE
- zita0
- Czytacz
daj spokuj z popsutymi autami te czasy sie skonczyly teraz tylko takie cos kupuje sie na czesci ja tu mieszkam i naprawde za te cene niejest problem kupic autko na chodzie ktorym sobie przyjedziesz po oplaceniu 30 euro za tabloce to zepsute auto jest nic niewarte tacy turcy kupuja auta na chodzie po 200 do 500 euro i sprzedaja po 800 do 1000 to dlaczegoty bys niemugl sobie znalesc takiego auta od prywaciarza
- mietek
- Badacz tematu
nie baw sie w naprawe za ta kase, zalezy co poszlo w silniku a ze uszczelka poszla to i tak musialbys nowa kupic po naprawie bo glowica bylaby sciagana ale nie warto sie bawic, jescze sie okaze ze kilka rzeczy do roboty i co wtedy, bedziesz mial najdrozej kupionego vw golfa z 92 roku i uwazaj na okazje, pozdro
- opolanin
• Strona 1 z 1