Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
czy wszystkie siniki 1.6 benz gasna
hejka rozejzalem sie troche na forum i zauwazylem ze w silnikach 1.6, jakiego ja tez mam, sa problemy z samoistnym gasnieciem... mi rowniez od czasu do czasu zgasnie przy redukcji z 2 na 1 bieg... to troche denerwujace przy wspomie... czy to wada silnikow czy sie cos w nim babrze? 

-

DjToMiX - Czytacz
Pierwsze słyszę
Ja nie mam żadnych problemów z gaśnięciem(Ale z czym innym)Ale fakt zgadzam się z kolegami,że mocy brakuje i to zwłaszcza przy wyprzedzaniu 
Ja nie mam żadnych problemów z gaśnięciem(Ale z czym innym)Ale fakt zgadzam się z kolegami,że mocy brakuje i to zwłaszcza przy wyprzedzaniu 
puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6 ABU
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam, tez posiadam 1.6 i nie gaśnie mi. Raz miałem problem, że jechałem i nagle gas z niczego (czy na luzie czy na biegu), Akuratnie zdarzyło sie to jak jechałem w trasę na Zakopane, W Myślenicach na serwisie VW wymienili mi pompkę paliwa, cewkę, filtr paliwa i coś jeszcze w zapłonie. Policzyli sobie 500 zł. Ale jak mus to mus. Taki mnie tylko pech złapał co do gaśnięcia. A tak to bez żadnych zastrzeżeń. Co do mocy to fakt - demon prędkości to nie jest 

-

TOM4S - Czytacz
Wam mocy brakuje, a co ja mam powiedziec? 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1