Witam.
Mam pytanie odnośnie gaźnika w silniku 1.8 75KM, a 1.8 90KM. Czy te gaźniki się czymś różnią? Istnieje możliwość podmianki? Chodzi mi o całość (wraz z czujnikiem położenia przepustnicy) którą wykręca się z kolektora, odłącza od filtra pow. i przewodów paliwowych.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Dzięki!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Trollu chodzilo koledze o monowtrysk, te monowtryski sa identyczne mozesz smialo robic podmianke calego,
te silniki roznia sie komputerem, walkiem rozrzadu ale ogolna budowa jest identyczna.
te silniki roznia sie komputerem, walkiem rozrzadu ale ogolna budowa jest identyczna.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
trojeczkaGT napisał(a):Trollu chodzilo koledze o monowtrysk, te monowtryski sa identyczne mozesz smialo robic podmianke calego
spoko, założycielowi tematu ta informacja się na pewno przyda, monowtrysk to nie gaźnik a jak ktoś nie ogrania różnicy to nich auto odda do mechanika. poza tym różnice, zmiany itd odnośnie tych silników są chyba opisane z każdej strony i wszędzie. opcja "szukaj" nie gryzie
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1