Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
czujnik spalania stukowego
witam rozleciał mi się czujnik spalania stukowego silnik 2.0 2e założyłem czujnik prawdopodobnie od 1.6 innego nie mieli na szrocie czy muszę szukac czujnika od mojego modelu czy na tym mogę śmigać i z jakimi konsekwencjami pozdro
- Sylwekkuk
- Berbeć
skoro założyłeś to powinieneś wiedzieć czy silnik pracuje tak jak powinien czy nie.
czujnik jest pewnie ten sam dla wielu silników więc nie powinno być problemu
czujnik jest pewnie ten sam dla wielu silników więc nie powinno być problemu
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
037905377A
odpowiedzi jakiej oczekujesz możesz nie dostać, bo mało kto robi takie doświadczenia, numer ten sam dla innych 2.0
http://allegro.pl/vw-czujnik-spalania-s ... 20262.html cena kusząca o ile to faktycznie oryginał
odpowiedzi jakiej oczekujesz możesz nie dostać, bo mało kto robi takie doświadczenia, numer ten sam dla innych 2.0
http://allegro.pl/vw-czujnik-spalania-s ... 20262.html cena kusząca o ile to faktycznie oryginał
- pablomed
- Members
czujnik spalania stukowego powinien hulać bez problemu wg mnie, jest z nim pewnie taka sytuacja jak z hallem. spalanie pzrez niego nie powinno wzrosnąć a stać się coś silnikowi? 8v w golfach nie mają jakiegoś wysokiego stopnia sprężania więc w sumie ten czujnik nie ma wiele do roboty, to nie V10 BMW gdzie na każdy gar przypada 1 taki czujnik a Pb98 to minimum jakie można lać do baku
jedź do jakiegoś mechanika, podłącz pod kompa czy sypie jakieś błedy, niech Ci ustawi zapłon lampą stroboskopową i bedzie git
jedź do jakiegoś mechanika, podłącz pod kompa czy sypie jakieś błedy, niech Ci ustawi zapłon lampą stroboskopową i bedzie git
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1