Witam!
Nie wiem czy to dobry dzial i z góry przepraszam jesli cos pominalem.
Mam problem z "plywakiem" nie pokazuje mi rzeczywistego stanu poziomu paliwa w zbiorniku, tankuje 10l i wskazówka pokazuje, że jest pół baku (mimo, ze przed tankowaniem byla rezerwa), czasami jak juz jest stan krytyczny to wskazówka zatrzyma sie przed połową. Irytuje mnie ten problem i chciałbym go rozwiązać... Pływak był wyciągany w celu sprawdzenia i podobno skala jest przetarta. Domyślam sie, ze nie da sie tego naprawic i trzeba wymienic ten czujnik na inny, jak na zlosc nie moge dostac nigdzie do 1,4 i zastanawiam sie z jakiej jeszcze wersji by pasowal ten czujnik?
Silnik 1,4 ABD 93r.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Michu! - Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
1.4 1.6 to samo było
wyniemia sie całość wkłądu
nie ma? na allegro znalazłem kilka sztuk
wyniemia sie całość wkłądu
nie ma? na allegro znalazłem kilka sztuk
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
No ja tez znalazłem, ale do golfa IV jesli chodzi o 1,4. No chyba, ze masz lepsze allegro
Jesli w 1,6 to samo jest to ten powinien byc dobry tak?
http://allegro.pl/golf-iii-3-vento-1-6- ... 03185.html
edit.
Teraz zrozumialem, ze chodzi Ci o całość razem z pompka paliwa.. takie sa na allegro wiec sory
a nie da sie wymienic tylko tego co pokazalem wyzej?
Jesli w 1,6 to samo jest to ten powinien byc dobry tak?
http://allegro.pl/golf-iii-3-vento-1-6- ... 03185.html
edit.
Teraz zrozumialem, ze chodzi Ci o całość razem z pompka paliwa.. takie sa na allegro wiec sory
a nie da sie wymienic tylko tego co pokazalem wyzej?-

Michu! - Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1