Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Czujnik czegoś?!!??!!??
Witam serdecznie mam mały problem tzn. w sumie pytanie mam golfik 1.6 AEE i z prawej strony silnika występuje jakiś czujnik, chciałbym się dowiedzieć co to za czujnik i czy ma być zamontowany tak jak na zdjęciu,z lewej strony czy z prawej i czy ma być tak wsadzony jakby nie do końca . Z góry dziękuje za odpowiedz 

- kurczepiuro
- Berbeć
ktoś zrobił wymianę tego plastikowego króćca w którym jest czujnik, i założył wersję z miejscem na drugi czujnik prawdopodobnie do klimy której pewnie nie masz...ja też mam tak zrobione i też mam jeden otwór zaślepiony tyle że starym czujnikiem
a jest to czujnik temperatury płynu chłodzącego i jest dobrze założony, trzyma go zawleczka wsadzona od dołu podobnie jak tą zaślepkę i może się on ruszać ale dopóki nic tam się nie leje to jest ok
a jest to czujnik temperatury płynu chłodzącego i jest dobrze założony, trzyma go zawleczka wsadzona od dołu podobnie jak tą zaślepkę i może się on ruszać ale dopóki nic tam się nie leje to jest ok
-

mani51 - Members
mani51 napisał(a):a jest to czujnik temperatury płynu chłodzącego i jest dobrze założony
zgadzam się z kolegą wieckurczepiuro, możesz spac spokojniemani51 napisał(a): z miejscem na drugi czujnik prawdopodobnie do klimy
-

marko1967 - Members
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
ale tu chyba koledze marko1967, chodziło o dodatkowy czujnik do włączania wentylatorów chłodnicy, a nie o klimę. Tylko niekóre MK3 go mają.SotoM napisał(a):ale na zdieciu widać jakby nalot z płynu chłodzacego...ale pewnie mi sie tylko wydaje
- pablomed
- Members
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
miiędzy innymi też mi oto chodziłopablomed napisał(a):ale tu chyba koledze marko1967, chodziło o dodatkowy czujnik do włączania wentylatorów chłodnicy, a nie o klimę. Tylko niekóre MK3 go mają.SotoM napisał(a):ale na zdieciu widać jakby nalot z płynu chłodzacego...ale pewnie mi sie tylko wydaje
Tylko niekóre MK3 go mają-

marko1967 - Members
• Strona 1 z 1