! mam ostatnio problemik z moim autkiem zdarza sie mu ze np podczas hamowania na swiatłach jak autko sie zatrzymuje i spadaja obroty autko gasnie --po ponownym odpaleniu jest ok czasami jest tez tak ze na wolnych obrotach ma 800 (norma) i na sekunde spada do np 250 obrotów ---podejrzewam silniczek krokowy który sp... mi mechanik jak robił uszczelke pod głowicą bo zaczeło sie tak dziac po wizycie w jego warsztacie --przedtem nigdy autko tak sie nie zachowywało i pracowało wzorowo ---co o tym myślicie???pozdrawiamModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
czasami gasnie
elo
! mam ostatnio problemik z moim autkiem zdarza sie mu ze np podczas hamowania na swiatłach jak autko sie zatrzymuje i spadaja obroty autko gasnie --po ponownym odpaleniu jest ok czasami jest tez tak ze na wolnych obrotach ma 800 (norma) i na sekunde spada do np 250 obrotów ---podejrzewam silniczek krokowy który sp... mi mechanik jak robił uszczelke pod głowicą bo zaczeło sie tak dziac po wizycie w jego warsztacie --przedtem nigdy autko tak sie nie zachowywało i pracowało wzorowo ---co o tym myślicie???pozdrawiam
! mam ostatnio problemik z moim autkiem zdarza sie mu ze np podczas hamowania na swiatłach jak autko sie zatrzymuje i spadaja obroty autko gasnie --po ponownym odpaleniu jest ok czasami jest tez tak ze na wolnych obrotach ma 800 (norma) i na sekunde spada do np 250 obrotów ---podejrzewam silniczek krokowy który sp... mi mechanik jak robił uszczelke pod głowicą bo zaczeło sie tak dziac po wizycie w jego warsztacie --przedtem nigdy autko tak sie nie zachowywało i pracowało wzorowo ---co o tym myślicie???pozdrawiam-

bleky99 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1