! na luzie jak wciskałem pedał gazu do oporu dochodziło do 3500 to buczał i spadały obroty że prawie gasł a czasami sie gasił pomocy!!!Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
co się stało? pomocy
witam . wracałem właśnie z lotniska i w pewnym momencie golf tracił swoja moc i tam dojechałem do domu i nie wiem co się stało a oto fakty jakie zaobserwowałem -silnik się kręcił do 2100 obr jak wciskałem pedał gazu to syczał strasznie silnik , mocy nie miał wogóle w niektórych momentach jechałem na 2 pod górę i pedał w podłodze a na budziku 20
! na luzie jak wciskałem pedał gazu do oporu dochodziło do 3500 to buczał i spadały obroty że prawie gasł a czasami sie gasił pomocy!!!
! na luzie jak wciskałem pedał gazu do oporu dochodziło do 3500 to buczał i spadały obroty że prawie gasł a czasami sie gasił pomocy!!!kalbares12
- kalbares12
- Berbeć
przecież przepustnice otwiera linką i jak depnie to nie ma możliwości żeby przepustnica się nie otworzyła. zasilanie paliwowe?
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
paliwo dochodzi, bo auto jedzie a na wolnych obrotach chodzi równiutko ,tak jak by zalewało i dławiło go ,może jakiś przepływomierz czy cuś? co o tym sądzicie?
kalbares12
- kalbares12
- Berbeć
kalbares12 napisał(a):może jakiś przepływomierz czy cuś?
jeżeli chodzi o 1.6 aee jaki masz w profilu, bo nie napisałeś o jaki silnik chodzi to nie masz przepływki tylko pewnie MAP sensor.
w przypadku przepływki to nawet gdy jest ona uszkodzona to ludzie często nawet o tym nie wiedzą tylko marudzą że auto dużo pali
ale silnik jako tako pracuje normalnie.
pod VAGa może najpierw podepnij, jak pokaże jakieś błędy to będzie czego chwycić
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
tak mam 1,6 aee jutro coś zaczne kombinować zaczne od kabli i świec bo nie wymieniane były spory czas
kalbares12
- kalbares12
- Berbeć
• Strona 1 z 1