Moje autko cos boli . Jak jade to czasem silnik zaczyna szarpac na niskich obrotach czasem tez szarpie i nie zawsze dziala na wszystkie cylindry... Przynajmniej tak mi sie wydaje bo dziala jak traktor i nie bardzo chce wchodzic na obroty... Czy ktos wie co moze byc powodem?
Dla jasnosci chodzi o VW polo 1.4 16V
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
no to kolego sprawdź sobie ogólnie wszystko od wyokiego napięcia: świece, przewody, kopułka, paluch w ostateczności cewka. pierwsze bym sprawdził świece i przewody. przewody najłatiwj zapal samochód w nocy i zobacz czy nie ma :latających iskier"

co za ......... naród
- raf.sie
- Badacz tematu
Wedlug was to bedzie cos powaznego czy raczej pierdola... Boje sie ze to moze byc cos bardzo kosztownego... 

-

Maciey - Czytacz
puki nie będziesz wiedział co to jest to kto ci powie ile to kosztuje
najpierw sprawdź tak jak mówiłem. te podzespoły nie są tanie a tych najtańszych nie ma co kupować. kto mało płaci ten dwa razy płaci

najpierw sprawdź tak jak mówiłem. te podzespoły nie są tanie a tych najtańszych nie ma co kupować. kto mało płaci ten dwa razy płaci

co za ......... naród
- raf.sie
- Badacz tematu
Maciey, zanim nie sprawdzisz świec i przewodów wysokiego napięcia nie ma co przeżywać. Ja kiedyś miałem brak przejścia w przewodzie do swiecy i mi też wtedy palił na 3 garki. Ciekawy jestem czy do dziś już opanowałeś problem:) Miło by było poczytać kolejny post z wiadomością, że wszystko już jest ok 

-

Kaldur - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a robiłes diagnostyke
to moze byc poprostu słaba iskra(świece, kable), przepływomierz, sonda lambda...
to moze byc poprostu słaba iskra(świece, kable), przepływomierz, sonda lambda...Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1