Witam, cieknie mi olej z tynej części silnika, uszczelki zostały wymienione a wyciek nie znikną.
Nie mogę nawet zlokalizować gdzie jest wyciek. Jak ktoś wie niech napisze, bo mi już ręce opadają.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mysle ze dobrym sposobem jest zakup jakiegos srodka do czyszczenia silnika i wtedy jak bedziesz mial czysciutkli silniczek to bez trudu zczaisz gdzie sie leje
my name is kokaine i'll mess up your brain if you know what i know
-

Mati - Czytacz
miałem podobnie co tydzien musiałem dolewac ok 200 oleju wymieniłem uszczelke pod głowica a ciekło dalej myslałem ze moze mzm zbyt rzadki olej ale okazało sie ze nie a przyczyna była banalna poprostu poluzował sie cybant na wezyku w misce olejowej i jak motor pracował to gubił olej ---sprawdz czy tez tak niestało sie u ciebie ---pozdrawiam
-

bleky99 - Badacz tematu
HEJ! Niedawno miałem podobny problem. Ciekło strasznie po silniku. yślałem, ze to spod uszczelki. Otórz nie. Odpaliłem go. I patrzę. A tu strużką walił się olej z... czujnika ciśnienia oleju. Znajdziesz go po lewej stronie z tyłu silnika tuż nad świecami.
-

weeman - Czytacz
• Strona 1 z 1