witam wszystkich
posiadam fabryczny centralny zamek ale dokupilem sobie modul do sterowania centralnym z pilotow ale wyszedl maly problem nie mam pojecia jak mam podlaczyc bo nie znam sie zabardzo na elektryce wiec prosze was o pomoc dzieki
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
masz schemat przewód który zasila si?owniki pod??cz pod (u mnie czerwono czarny przewód) biegn?cy mi?dzy samochodem a drzwiami kierowcy. Powodzenia jak co? to pytaj, a ile da?e? za sterownik je?eli mo?na wiedzie???
Systemy lokalizacji i monitoringu pojazdów GPS tel.511 623 467
- młody88
- Badacz tematu
no tak zasilanie bedziesz mial z glowy ale kledze chodzilo jak podlaczyc sie pod sygnal zamykania i otwierania, w drzwiach od kierowcy, jak zdejmiesz tapicerke to bedzie wtyczka z 3 przewodami ten po srodku to +12V, a te po bokach sa od sterowania i do nich podklaczasz wyjdzie z sterownika, tylko sterownik musi podawa? +12V, jesli podaje tylko - to musisz pos?u?y? sie przekaznikiem, na allegro znajdziesz specjalny do zamkow centralnych, bynajmniej kiedys takie byly, a jak nie to kupisz w sklepie zwykle PRE0007 i tez sie da podlaczyc.
pozdro
pozdro
- Kryst88
- Czytacz
• Strona 1 z 1