Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Castrol czy Mobil.
Jakbyście mieli dostać za darmo, to jaki olej byście wybrali do mojego samochodu- Castrol Magnatec 10W-40 czy Mobil Super S 10W-40, który poprostu jest lepszy wg was?
VW Golf, CL Europe, 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
- adrian5
- Czytacz
adrian5, nei wiem skąd bierzesz takie pytania
ale jest jedna odp na twoje pytanie Castrol ( Jeśli masz faktycznie za darmo) jeśli płacisz to tylko mobil ...
ale jest jedna odp na twoje pytanie Castrol ( Jeśli masz faktycznie za darmo) jeśli płacisz to tylko mobil ...
-

Legionista - Members
Legionista napisał(a):adrian5, nei wiem skąd bierzesz takie pytania
Chodzi o to, że różnica w cenie nie gra tutaj roli. Poprostu chce wiedzieć jaki jest najlepszy. Różnicy w cenie prawie nie ma jak się dobrze poszuka.
VW Golf, CL Europe, 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
- adrian5
- Czytacz
adrian a najlepeij to jak wlejesz olej po frytkach
ekologicznie i przyjemny zapach jest .
juz sam widziąłem 3 gosci co do golfa wlewało
ekologicznie i przyjemny zapach jest .
juz sam widziąłem 3 gosci co do golfa wlewało

-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Pro100 napisał(a):Dokładnie ja moge nawet zalac lotosa i roznicy nie bedzie bo za 10 tys wymiana...
no nie przesadzac, troszke bedzie, inne smarownie itp to tak samo jak zjedz sobie czekolade np WAWEL, a czekolade Mleczną Podobna (Made in TESCO albo OBI
)
Jesli mialbym dostac to bralbym Castrola ale jesli kupowac to do takich golfow jak nasze to Mobila to bo jest dobry olej w swojej cenie
No i jak masz jeden olej to nie zmieniaj co sezona na jakis innej marki bo to jest akurat zle... miałeś mobila to lej go dalej do konca zycia.

-

K@mil - POMOCNIK

mozna było przeczytać w "motorze" jakiś czas temu ze żadna róznica jaki olej sie wlewa, wszystkie sa tak strasznie podobne ze nie ma róznicy.
-

Allwall2 - Badacz tematu