Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mecenas, jak autko masz na polu i nie tylko nawet jak jest garaż to się tak też może dziać to jest to objaw normalny pod warunkiem że leci to para wodna a nie spalony olej więc trzeba siłą rzeczy powąchać
jak śmierdzi tak lekko bęzynką i "czuć" wode to norma a jak spalony olej to trzeba szukać przyczyny
Dodam że w moim jest dokładnie tak jak opisałem
po odpaleniu leci biały dym zwany jako para wodna 
jak śmierdzi tak lekko bęzynką i "czuć" wode to norma a jak spalony olej to trzeba szukać przyczyny
Dodam że w moim jest dokładnie tak jak opisałem
po odpaleniu leci biały dym zwany jako para wodna -

marcinkoz2910 - Members
tak to jest normalne dokładnie jak opisał marcinkoz2910,mecenas napisał(a):czy to normalne ze po odpaleniu, jak silnik jest zimny, to z rury leci kupa dymu ? po paru minutach jak silnik sie zagrzeje to problem znika
-

arek ryba - Members
Czy wy macie problem z odróżnieniem dymu od pary?
Bo w pytaniu była mowa o dymie (chyba ze ja mam problemy z czytaniem) a dym to raczej nie jest normalny objaw.
Bo w pytaniu była mowa o dymie (chyba ze ja mam problemy z czytaniem) a dym to raczej nie jest normalny objaw.
VW Power
-

Reiven - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
nie zauważyłem takiego problemu!Reiven napisał(a):Czy wy macie problem z odróżnieniem dymu od pary?
jeżeli chodzi o ten przypadek to na zimnym silniku jest tak jak opisał marcinkoz2910,
-

arek ryba - Members
Dobra nie ważne. Dla mnie dym to dym a para to para. Jak nie widzicie różnicy to zaciągnijcie się z czajnika zamiast fajka podobno empirycznie człowiek uczy się najlepiej 

VW Power
-

Reiven - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Reiven, widzę kolego że ty nic nie rozumiesz dla kogoś kto się nie zna tak dobrze na autach i oparach jakie ono wydaje przez wydech to jest czarna magia i woli zapytać niż płacić mechanikowi za coś czego nie ma bo niestety tacy mechanicy istnieją
Tyle... pozdrawiam
Tyle... pozdrawiam

-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1