Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-sprobuj wyregulowac gaz.
-naciag linki od gazu (moze jest za bardzo naciagnieta)
- wyreguluj potencjometrem przepustnicy obroty
-krokowy moze sie zawiesil odlacz do w trakcie pracy silnika obserwuj reakcie motoru
ewentualnie wydaj kilka zł i jedz na komputer .
jak silnik wylaczony to w jakim polozeniu jest przepustnica ? musi byc zamknieta ! jesli jest lekko uchylona to musisz wykonac powyższe punkty do znikniecia problemu
pozdrawiam.
-naciag linki od gazu (moze jest za bardzo naciagnieta)
- wyreguluj potencjometrem przepustnicy obroty
-krokowy moze sie zawiesil odlacz do w trakcie pracy silnika obserwuj reakcie motoru
ewentualnie wydaj kilka zł i jedz na komputer .
jak silnik wylaczony to w jakim polozeniu jest przepustnica ? musi byc zamknieta ! jesli jest lekko uchylona to musisz wykonac powyższe punkty do znikniecia problemu
pozdrawiam.
- sebastyanov
- Czytacz
Byłem dzisiaj u mechanika i podłączył mi pod interfejs passata , próbował mi zrobić adaptacje ale nie miał takiej opcji i usuną wszystkie błędy , teraz ku mojemu zdziwieniu jak przejechałem się do sklepu nocnego : odpalam na benzynie i obroty trzymają około 1 tyś :d , przełączyłem na gaz i też trzyma około 1 tyś . Ale zauważyłem jak by coś troche mulił . Jutro zobaczę bo jade w małą trase 300 km i zdam recenzję z jazdy.
-

Szheyk - Badacz tematu