nieznalazłem dokładnie o co mi chodzi wiec nowy temat.
było tak przyjechałem rano taty samochodem i było wszystko ok pieknie równo chodził.
chciałem wjechać do garażu a tu nie zapalił sprawdziłem ciśnienie na tłokach wszystkie w granic 12 bar a na jedny wogóle zero nawet jak palec przyłożyłem to nie czuć żę dmucha łok chodzi zawory chodzą ale to tylko przeż dziure od świecy było widać powiedzcie co może być przyczyną
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zrób probe olejową
poczytaj na google co i jak
olej Ci nie ubyło labo płynu chłodniczego? jakeiś wycieki na zewnatrz bloku?
poczytaj na google co i jak
olej Ci nie ubyło labo płynu chłodniczego? jakeiś wycieki na zewnatrz bloku?
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
Re: 1.8 abs kompletny brak ciśnienia na jednym tłoku
Mariusz164 napisał(a):nieznalazłem dokładnie o co mi chodzi wiec nowy temat.
było tak przyjechałem rano taty samochodem i było wszystko ok pieknie równo chodził.
chciałem wjechać do garażu a tu nie zapalił sprawdziłem ciśnienie na tłokach wszystkie w granic 12 bar a na jedny wogóle zero nawet jak palec przyłożyłem to nie czuć żę dmucha łok chodzi zawory chodzą ale to tylko przeż dziure od świecy było widać powiedzcie co może być przyczyną
iskra jest
moze czujnik halla trafilo akurat dzis ?
ja polecalbym podlaczyc auto pod kopmuter i bedzie wiadomo co nie dziala zero nerwow straconych wtedy
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
iskra jets wszystko jest tylko sprężania niema na jednym tłoku olej ok płyn jest nic się nie dzieje mierzyłem ciśnienie wszędzie jest ok ale na jednym wogóle niema ciśnienia kompletne zero będę mysiał głowice ściągnąć i się okaże pewnie.
- Mariusz164
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1