co jest bardzo nie zdrowe dla mnie i dal silika bo porostu mruga kontrolka oleju.... POMOCY!!!! mozna jakos odomwym sposobem probowac to naprawic?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
1.6 aee problem z wolnymi obrotami
chcialem porady odnosnie wolnych oborotow w golfie 1.6 aee silnik gdy jest nie rozgrzany chodzi prawidlowo jednak gdy zlapie temeprature 90 C to spadaja obroty do 600
co jest bardzo nie zdrowe dla mnie i dal silika bo porostu mruga kontrolka oleju.... POMOCY!!!! mozna jakos odomwym sposobem probowac to naprawic?
co jest bardzo nie zdrowe dla mnie i dal silika bo porostu mruga kontrolka oleju.... POMOCY!!!! mozna jakos odomwym sposobem probowac to naprawic?- jacke rosinski
- Berbeć
JA uwazam jednak ze w tych silnikach dzieje sie cos zlego. i uwazam tez ze te obroty nie sa prawidłowe. tym samochodem nie da sie jechac on poprostu zdycha.
jac
- Jacek Rosiński
- Czytacz
Jacek Rosiński, najpierw poczytaj o tym silniku , druga sprawa nikt nie wie co masz pod maską , moim zdaniem żadna przepustnica sam swoją czyscilem 2 razy i nić to nie dawało krokowca tak samo wogole to obczaj sobie obroty na wskazaniu cyfrowym, a nie na tarczy obrotomierza są odpowiednie tematy ja to auto sam naprawiałem i wiem co nie co wkażdym razie jezdzi bez wiekszych napraw.
- terms
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1