a co no przypadku kolegi kruger22 to ja bym powiedzial ze to moze byc wina zaworu stabilizacji biegu jałowego... a obroty na biegu jalowym powinny byc od 770 do 870Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
a no fak z tym to masz kolego absolutna racje wiec szacun
a co no przypadku kolegi kruger22 to ja bym powiedzial ze to moze byc wina zaworu stabilizacji biegu jałowego... a obroty na biegu jalowym powinny byc od 770 do 870
a co no przypadku kolegi kruger22 to ja bym powiedzial ze to moze byc wina zaworu stabilizacji biegu jałowego... a obroty na biegu jalowym powinny byc od 770 do 870ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
kruger22, mówie...pojedx sprawdź kat wyprzedzenia zapłonuto kosztuje 20-30zł na byle jakim warsztacie tylko silnik musi być rozgrzany do 90st,jak bedzie zły to ustaw na prawidłowy i zobacz co bedzie sie działo. jeśli dalej bedzie tak samo sie zbierał to bedziemy dalej móżdżyć nad tobą...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
czy gowno? to twoja opinia ,i nie chodzi mi o zadne cuda z tym silnikiem,wiem ze poprostu mam za niskie obroty jak mi go troche podkrecil na 700iles to juz byla roznica tylko ze jak gazowalem na luzie to mi przygasal;/ tak jak by sie dusil ?,musze znalesc jakis dobry warsztat co znaja sie na "VW" czy cos... bo te tutaj u mnie tumany to widze ze niewiele wiedza "panie to juz taki musi byc" jak musi byc jak powinien miec ok870obrotow? ciecie 

-

kruger22 - Czytacz