Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zmiana sterownika lpg
Witam posiadam instalacje Elpigaz 7 lat jednak zaczeły się problemy z gazem jak jest zimniej auto zaczeło przymulać na 1,1.5 sekundy jak by nie dostawał gazu zamówiłem już nowy parownik na tomasetto hp100 do tego chcę jeszcze zmienić sterownik gazu bo jest elpigaz voila do tego nikt niema systemu albo mało jest takich ludzi żeby mieli potrzebuję mieć w miarę tani sterownik i możliwość podłączenia przez win.xp i win.7 jaki byłby najlepszy i czy okablowanie do wtyczek będzie pasować?
-

tomasz291 - Czytacz
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sam mam bingo-m i smigam tankuje smigam
ogarniecie gazu jest proste sam ustawiłem pare lat wstecz i nic sie nie dzieje
ogarniecie gazu jest proste sam ustawiłem pare lat wstecz i nic sie nie dzieje
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
http://allegro.pl/interfejs-do-gazu-lpg ... 12618.html wszystarczy kupic ten kabel i sciagnac program elpigaz i mozesz regulowac
golf3 to moje życie http://www.golf3.pl/topics2/moja-golfina-vt44533.htm
- krzysiek1992
- Badacz tematu
kuując kabel patrzysz na wtyczkę, żeby była pod twój sterownik, sa też zestawy wielu kabelków obejmujące wi ekszość instalacji. Im nowszy system na kompie tym prędzej można spodziewac się problemów, ale na XP powinno być normalnie. Ja jednak myślę że na razie tylko zmień parownik, ewentualnie przeczyść lub wymień krokowca. Może obejdzie się bez nowego sterownika
- pablomed
- Members
tomasz291, W parowniku muszą ułożyć się membrany i po tym czasie musisz zrobić regulacje parownika i sterownika.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)