no ostatnio jak ustawiałem to ustawiałem z kuzynem i jak za bardzo wkręciliśmy to zaczął strzelać. Zobaczymy ile teraz przejadę na pełnej butli a potem najwyżej pojadę do gazownika i niech mi sprawdzi całą instalację
[ Dodano: 2011-11-12, 17:58 ]
no i niestety nic nie pomogły wcześniejsze rady co do regulacji
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no ma wpływ na spalanie, automat i szeroki kapeć 

był Golf II...Golf III...Corsa II...Golf III... Ford Ka....jest... http://www.golf3.pl/topics49/audi-a4-b5-v6-vt62715.htm
-

radek_siara - Czytacz
aha , czyli nie ma tragedni ? jak mi pali 14-15 w miescie <> czy moze na regulacje jakas pojechac jednak ? ps myslam ze w automacie to mniej pali ze zgledu na płynniejsza jazde ? hmm 

Sebcio
- sebastian80
- Czytacz
sebastian80 napisał(a):aha , czyli nie ma tragedni ? jak mi pali 14-15 w miescie <> czy moze na regulacje jakas pojechac jednak ? ps myslam ze w automacie to mniej pali ze zgledu na płynniejsza jazde ? hmm
no pali ci trochę za dużo trzeba podregulować LPG, a co do automatu to zawsze samochód z automatem więcej pali
a nie masz czasami włączonego trybu sport na skrzyni albo coś w tym stylu
?- PabloSBT
- Members
nie mam wlaczone , nie mam nawet takiej mozliwosci he mam tylko standartowe ustawienie skrzyni 1,2,3,D ,N ,R .
A mozecie polecic jakiegos gazownika w warszwie co mi to ustawi zeby bym bardziej ekonomiczny ?
Sebcio
- sebastian80
- Czytacz
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)