Witam
tak sie zastanawialem czy jest mozilwe zamontowanie butli gazu pod samochodem w golfie 3D? czy ktos ma w ten sposob zamontowany zbiornik??
pzdr
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wiesz niewiem jak to bedzie wyglądać w golfie ale muj brat ma tak butle w Bmw 316 Compakt i jakoś juz 2 sezon lata bez problemów
Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
a to spoko. pytam bo dzisiaj zamontowalem gaz i tak sie zastanawialem czy mozna bylo ta butle gdzie indziej dac. swoja droga to malutka wneke mamy na zapasowke, nawet przy butli 34l podloga sie podnosi.
Dzieki za odpowiedz
Pzdr
Dzieki za odpowiedz
Pzdr
-

Simon84 - Berbeć
Siemasz ja mam butle 34 litry w kole zapasowym, nic nie wystaje, i miejsce w bagażniku pozostaje, także ja bym polecał takie rozwiązanie, a zrobisz jak zechcesz, pozdrawiam 

Dla słabych klęska, dla cierpliwych nadzieja, dla upartych zwycięstwo!
- bzy_mar
- Czytacz
Zawsze jest tak że butli nie napełnisz do końca, około 20% pojemności butli pozostaje wolne, aby gaz w stanie ciekłym, który jest w butli miał możliwość rozprężenia się w różnych warunkach atmosferycznych, bo gdyby go było do oporu to np. przy zmianie temperatury, mogło by zrobić bum i koniec jazdy 

Dla słabych klęska, dla cierpliwych nadzieja, dla upartych zwycięstwo!
- bzy_mar
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)