do wymiany na pewno uszczelka....na razie jeżdżę tylko po mieście ale zastanawiam się czy sobie jakieś biedy większej nie narobię
 do wymiany na pewno uszczelka....na razie jeżdżę tylko po mieście ale zastanawiam się czy sobie jakieś biedy większej nie narobię 
Moderator: Moderator

mi też cieknie z pod uszczelki i już na tym przejechałem ze 2000 km bo żaden mechanik nie ma czasu ;| a w warsztacie mi zaśpiewali tyle że za to bym nowy silnik kupił
 mi też cieknie z pod uszczelki i już na tym przejechałem ze 2000 km bo żaden mechanik nie ma czasu ;| a w warsztacie mi zaśpiewali tyle że za to bym nowy silnik kupił  sprawdź czego ci ubywa czy płynu chłodniczego czy oleju i sprawdź czy masz w zbiorniczku wyrównawczym takie oczka jak sa w rosole
 sprawdź czego ci ubywa czy płynu chłodniczego czy oleju i sprawdź czy masz w zbiorniczku wyrównawczym takie oczka jak sa w rosole 
pablomed napisał(a):płynu na rozgrzanym silniku nie zobaczysz bo zaraz wyparuje

Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości