przy spokojnej jeździe (na gazie) wydaje mi się że albo mfa kłamie albo coś jest uszkodzone tylko co??? HELP!
 przy spokojnej jeździe (na gazie) wydaje mi się że albo mfa kłamie albo coś jest uszkodzone tylko co??? HELP!Moderator: Moderator
 przy spokojnej jeździe (na gazie) wydaje mi się że albo mfa kłamie albo coś jest uszkodzone tylko co??? HELP!
 Ja mam 1.8 90KM i pokazuje w miescie jak stoje w korkach okolo 10-12 litrow a w trasie przy 120 okolo 7,8-8,5litra
  Ja mam 1.8 90KM i pokazuje w miescie jak stoje w korkach okolo 10-12 litrow a w trasie przy 120 okolo 7,8-8,5litra  ,albo rozregulowala ci sie instalacja albo padla sonda lambda!!!! Najlepiej bylo by sprawdzic Vag-iem czy jakis czujnik ci nie padl
 ,albo rozregulowala ci sie instalacja albo padla sonda lambda!!!! Najlepiej bylo by sprawdzic Vag-iem czy jakis czujnik ci nie padl 

Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości