Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
słabe ogrzewanie
mam problem z ogrzewaniem jest słabe a temperatura nie rośnie wyżej niż 70 stopni do tego jak długo silnik pracuje to gaśnie na wolnych obrotach. podłączyłem samochód pod komputer i wyskoczył mi błąd 523 czyli czujnik temperatury powietrza zasysanego czy coś takiego. i teraz pytanie czy ten czujnik jest przyczyną tych problemów?
dziku
- dziku85
- Berbeć
Jak jest uszkodzony to na pewno na dobre mu to nie idzie. A co do temperatury to wymień termostat i ten czujnik oczywiście.
-

Marian0753 - Badacz tematu
tak kup czujnik inny jak tanie zamienniki
ja kupiłem 2 zamienniki w sklepie i niepasowało okazało sie żę to wogóle od innego auta było ale wtyczka pasowała mniejsza z tym 60 z za taki czujnik to nimimum
termostat też nie żałuj sąto elemęty które pracują cały czas
ja zanim termostat wymieniłem to robięm pomiery termometrem w zbiorniczku wyrównawczym dla pewnosci zrobiłęm po wszystki i jest git
ja kupiłem 2 zamienniki w sklepie i niepasowało okazało sie żę to wogóle od innego auta było ale wtyczka pasowała mniejsza z tym 60 z za taki czujnik to nimimum
termostat też nie żałuj sąto elemęty które pracują cały czas
ja zanim termostat wymieniłem to robięm pomiery termometrem w zbiorniczku wyrównawczym dla pewnosci zrobiłęm po wszystki i jest git
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
dziku85 napisał(a):dobra dzięki panowie sprawdze sobie go
sprawdź wtyczkę która wchodzi do tego czujnika może ci kabelek nie łączy bo jak się odejmie wtykę to też pokazuje błąd czujnika temp zasysanego powietrza być może masy na nim nie masz
- PabloSBT
- Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)