Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Silnik nierówno chodzi jak jest zimny
Witam mam problem z moim 2 golfem a konkretnie chodzi o to że na zimnym silniku chodzi nie równo ale jak sie rozgrzeje to jest już wszystko ok. Dodam jest to silnik 1.8 ABS 90 KM +LPG
- kopytko91
- Berbeć
kopytko91, Kolego oprócz 'buttona' Nowy Temat jest też szukajka na forum... tematów podobnych setki...
tu jeden z nich.. http://www.golf3.pl/topics36/18-benz-ga ... t35001.htm
Więc zanim napiszesz ... Poszukaj.
tu jeden z nich.. http://www.golf3.pl/topics36/18-benz-ga ... t35001.htm
Więc zanim napiszesz ... Poszukaj.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Paweu_mk3, Ciebie to już chyba ponosi z tymi porządkami na forum, chłopak pyta o problem w dieslu, a Ty mu wyskakujesz z tematem o benzynie z gazem
edit: No to niewąskie jaja, mam jakiś cyrk z netem dzisiaj i ucięło mi post na "wszystko", się zastanawiałem czemu taki niedokończony
edit: No to niewąskie jaja, mam jakiś cyrk z netem dzisiaj i ucięło mi post na "wszystko", się zastanawiałem czemu taki niedokończony

Ostatnio edytowano 7 lut 2013, o 21:05 przez Opik, łącznie edytowano 1 raz
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):Paweu_mk3, Ciebie to już chyba ponosi z tymi porządkami na forum, chłopak pyta o problem w dieslu, a Ty mu wyskakujesz z tematem o benzynie z gazem
kopytko91 napisał(a):Witam mam problem z moim 2 golfem a konkretnie chodzi o to że na zimnym silniku chodzi nie równo ale jak sie rozgrzeje to jest już wszystko ok. Dodam jest to silnik 1.8 ABS 90 KM +LPG
Nie wiem Opik o co Ci chodzi

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)