i na gazie i na benzynie to samo i czasami zamula a czasami szybko przyśpiesza o.O
 i na gazie i na benzynie to samo i czasami zamula a czasami szybko przyśpiesza o.OModerator: Moderator
 i na gazie i na benzynie to samo i czasami zamula a czasami szybko przyśpiesza o.O
 i na gazie i na benzynie to samo i czasami zamula a czasami szybko przyśpiesza o.Oale czujnik temp. regulije dawkę tylko na PB, a kolega ma to samo na LPG, także najprędzej to będzie zacięta linka gazu.Ja bym stawiał na popsuty czujnik temperatury.

jak pociągne linke gazu to czasami powoli wraca i chyba dlatego te obroty tak powoli schodzą, da się jakoś podciągnać linke gazu
 jak pociągne linke gazu to czasami powoli wraca i chyba dlatego te obroty tak powoli schodzą, da się jakoś podciągnać linke gazu  bo wydaje mi się że jest ona za luźna i może dlatego nie wraca
 bo wydaje mi się że jest ona za luźna i może dlatego nie wraca
 ?
? dzisiaj na 4 tys obr mi sie zawiesił to ludzie biegli przez pasy bo mysleli że nie hamuje xD warczy strasznie
 dzisiaj na 4 tys obr mi sie zawiesił to ludzie biegli przez pasy bo mysleli że nie hamuje xD warczy strasznie 

Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości