Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Raz muli raz nie.
Witam. Mam dziwny problem na lpg. Przeważnie jest normalnie ale czasami jak zapalę to od razu czuć że silnik muli. Daje gazu a samochód nie chce przyspieszać. Potem jak zgaszę i jak wracam ze szkoły to już jest normalnie. Co to może być? Spalanie gazu to 14 litrów na 100 więc jak na mój 1.6 75km to trochę za dużo.
- marcin512256
- Czytacz
to moj 1.8 90 km i palacy ok 10 L nie muli
mysle ze masz zaduza dawke i jak jest zimny czy cos to nie moze przepalic tego gazu polecam na regulacje jechac lub samem wyreglowac.
mysle ze masz zaduza dawke i jak jest zimny czy cos to nie moze przepalic tego gazu polecam na regulacje jechac lub samem wyreglowac.Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Możliwe że za duża dawka. Ale nie raz w gorsze mrozy normalnie jechał więc raczej to przepala. Czasami przy włączeniu nawiewu czuć gazem ale nie zawsze. Zamierzam kupić zestaw regeneracyjny do reduktora i dopiero wtedy pojechać na regulację.
- marcin512256
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)