no a co sie stanie, jesli poprowadze wezyk z korka wlewu oleju byle gdzie ( nie uwzgledniajcie ekologii), tylko technicznie.
a 2.
Jak mam zamontowac taki waz do puszki z filtrem ?
Wywiercic dziurę, czy jak ?
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dołącze się do tematu..
Dzisiaj zerknąłem do węża od odmy widać ewidętnie , że jest kleista maź. Jeżdzę na długie dystanse a samochód rzadko stoi na zewnątrz.Nie mam żadnych problemów z samochodem ale w sumie stwierdziłem, że może wypadało by się wziąść w końcu za tą odmę i ja wyczyśćić, tym bardziej , że jak mam 3 lata golfera to tam nigdy nie zaglądałem.
Moje pytanko.. czy muszę zdejmować wtrysk żeby ją odkręcić? czy da się do niej dostać bez demontażu wtrysku? bo z tego co widzę to rączki na przegubach są potrzebne
1,4 ABD
Pozdrawiam
Dzisiaj zerknąłem do węża od odmy widać ewidętnie , że jest kleista maź. Jeżdzę na długie dystanse a samochód rzadko stoi na zewnątrz.Nie mam żadnych problemów z samochodem ale w sumie stwierdziłem, że może wypadało by się wziąść w końcu za tą odmę i ja wyczyśćić, tym bardziej , że jak mam 3 lata golfera to tam nigdy nie zaglądałem.
Moje pytanko.. czy muszę zdejmować wtrysk żeby ją odkręcić? czy da się do niej dostać bez demontażu wtrysku? bo z tego co widzę to rączki na przegubach są potrzebne
1,4 ABD
Pozdrawiam
-

Myst - Czytacz
prezesik25 napisał(a):W dziale "Dane techniczne i porady" masz moją fotoporadę czyszczenia odmy.
Nie pytałem jak wyczyścić odmę tylko czy trzeba demontować wtrysk by ja wydostać...
Ale nie taka straszna odma jak ją "malują"
40 minut i po robocie...-

Myst - Czytacz
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)