. Mam maly problem z moim Golfem III 1.8 ADZ lpg . Problem wyglonda tak : jak go odpale z rana to praca silnika jest nie rowna to znaczy po dodaniu gazu bardzo mocno przerywa ale to trwa przez pare minut puzniej chodzi dobrze . Mam nowe swiece , kable vn , kopulka nowa z palcem . Prosze o pomocModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
przerywa jak zimny
Witam wszystkich . Przepraszam za brak polskich znakow ale brak polskiej klawiatory
. Mam maly problem z moim Golfem III 1.8 ADZ lpg . Problem wyglonda tak : jak go odpale z rana to praca silnika jest nie rowna to znaczy po dodaniu gazu bardzo mocno przerywa ale to trwa przez pare minut puzniej chodzi dobrze . Mam nowe swiece , kable vn , kopulka nowa z palcem . Prosze o pomoc
. Mam maly problem z moim Golfem III 1.8 ADZ lpg . Problem wyglonda tak : jak go odpale z rana to praca silnika jest nie rowna to znaczy po dodaniu gazu bardzo mocno przerywa ale to trwa przez pare minut puzniej chodzi dobrze . Mam nowe swiece , kable vn , kopulka nowa z palcem . Prosze o pomocOstatnio edytowano 29 sty 2012, o 00:14 przez dzideus22, łącznie edytowano 2 razy
- dzideus22
- Czytacz
ja bym jeszcze sie pokusil o sprawdzenie katu zaplonu jak mialem zimny to tez mialem problemy przy odpaleniu teraz jak sobie sam poprawilem kat to juz ladnie z rana ma 600 rownych obrotow i po zagrzaniu ma 1000
(nie wiem w jakim stanie mam sonde lambde ale na vagy nie bylo bledu) tak jakbym nie mial ssania
ale co tam wazne ze chodzi.
(nie wiem w jakim stanie mam sonde lambde ale na vagy nie bylo bledu) tak jakbym nie mial ssania
ale co tam wazne ze chodzi.Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ale jak bylo cieplej to tego nie bylo normalnie chodzil , a teraz jak mu dam gzu troche rano to chodzi tak jak by nie palil na wszystkie gary
[ Dodano: 2012-01-29, 10:25 ]
Pomoże mi ktoś. Z tym przerywaniem na zimnym silniku prosze
[ Dodano: 2012-01-29, 10:25 ]
Pomoże mi ktoś. Z tym przerywaniem na zimnym silniku prosze
- dzideus22
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)