Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Lampo napisał(a):Pamiętaj z auto startem nie wolno przesadzać!
heheheh tu sie zgodze
Sam widzialem jak typ psikal chyba z 10sec do poloneza nie wiadonmo jakie ilosci i silnik poszedl w plomienie
PS. Psikasz w rure od filtru paliwa nie wiecej niz 2sec zakladasz filtr i odpalasz
a kupisz to Np w Auto-Landzie lub kazdym innym sklepie motoryzacyjmyn koszt (u mnie w firmie) 14zl.
Nawet w Hipermarkecie ostatnio widzialem.
- v1rooz
- Members
W te mrozy 30 st. odpalałem Sprintera i jak mu psiuknąłem AUTOSTARTU to tak w silniku łomotało że aż się przestraszyłem.Lepiej jest psiuknąć PLAKIEM, mniej wybuchowy.W traktorze po psiuknięciu w dolot powietrza przez 1-2 sek. , po właczeniu świec żarowych tak je...ło (wybuchło) że szok . Więcej tego nie zastosuję.Tak że uważajcie i nie przesadzać z AUTOSTARTEM bo można sobie tylko zaszkodzić
-

CezarC-4 - Czytacz
CezarC-4 napisał(a):W te mrozy 30 st. odpalałem Sprintera i jak mu psiuknąłem AUTOSTARTU to tak w silniku łomotało że aż się przestraszyłem.Lepiej jest psiuknąć PLAKIEM, mniej wybuchowy.W traktorze po psiuknięciu w dolot powietrza przez 1-2 sek. , po właczeniu świec żarowych tak je...ło (wybuchło) że szok . Więcej tego nie zastosuję.Tak że uważajcie i nie przesadzać z AUTOSTARTEM bo można sobie tylko zaszkodzić
bo to wystarczy raz psiknac delikatnie a nie trzyamac te 1-2sec. i najwyzej powtorzyc, czynnosc, jak sie nie umie obslugiwac to tak sie mowi

- v1rooz
- Members
Będe wymieniał filtr paliwa i tak miałem to zrobic
byc moze to cos da
[ Dodano: 2010-02-07, 21:04 ]
to jednak nie był filtr paliwa tylko przekaznik trzeba było przeczyscic
byc moze to cos da [ Dodano: 2010-02-07, 21:04 ]
to jednak nie był filtr paliwa tylko przekaznik trzeba było przeczyscic
-

Sebek45-93 - Berbeć
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)