mam do was pytanie , po zamontowanej nowej butli w moim golfiku mam mały problem , z pierwszymi dniami było dobrze fajnie super , gaz się przełączał normalnie , z upływem paru dni mam problem że nie mogę przełączyć na lpg i pali samą benzynę , czym to jest spowodowane ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem z lpg
Siemanko
mam do was pytanie , po zamontowanej nowej butli w moim golfiku mam mały problem , z pierwszymi dniami było dobrze fajnie super , gaz się przełączał normalnie , z upływem paru dni mam problem że nie mogę przełączyć na lpg i pali samą benzynę , czym to jest spowodowane ?
mam do was pytanie , po zamontowanej nowej butli w moim golfiku mam mały problem , z pierwszymi dniami było dobrze fajnie super , gaz się przełączał normalnie , z upływem paru dni mam problem że nie mogę przełączyć na lpg i pali samą benzynę , czym to jest spowodowane ?- Caajek
- Berbeć
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Re: problem z lpg
Hej. Przy przełączaniu na lpg słychać taki specificzny dzwięk czy zawór w butli się otwiera ?
- dawid1994
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)