Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
prędkość maksymalna 140 km/h co jest?????????
Mam problem bo mój golf nie chce iść więcej niż 140 km/h zatrzymuje się i nie chce iść dalej obroty ma na 3500 i jak nawet wcisne gaz to nie chce iść co może być tego przyczyną. Silnik to 1,8 aam na gazie
- pisu26
- Berbeć
pisu26 napisał(a):Na gazie. Bo na benzynie trochę więcej pójdzie tylko ze ma muła
Jesli nie bylo tak predzej to pierwsze co zrob to zmien filterek gazu... Najlepiej jedz do gazownika on ustawi ci odrazu dawke gazu bo moze byc tak ze jest za mala...
-

K@mil - POMOCNIK

Witam!
Miałem identyczny problem , który już tu opisywałem.
Na początku myślałem , że mechanior walną się na rozrządzie jak wymieniał pasek.
Oglądało go wielu mądrych magików , aż w końcu zacząłem sam kombinowac i okazało się , że wystarczyło wymienic swiece i przewody teraz auto jeżdzi tak jak powinno .
Prawdopodobnie przestawał chodzic na któryś gar.
Pozdrawiam
ps. Dochodził do 140 km/h i koniec więc tak jak u Ciebie.
Miałem identyczny problem , który już tu opisywałem.
Na początku myślałem , że mechanior walną się na rozrządzie jak wymieniał pasek.
Oglądało go wielu mądrych magików , aż w końcu zacząłem sam kombinowac i okazało się , że wystarczyło wymienic swiece i przewody teraz auto jeżdzi tak jak powinno .
Prawdopodobnie przestawał chodzic na któryś gar.
Pozdrawiam
ps. Dochodził do 140 km/h i koniec więc tak jak u Ciebie.
-

Globi30 - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)