Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
pomocy jaka skrzynia do golfa 3
Siemanko .Mam problem zerwalo mi sie mocowanie skrzyni biegow w moim golfiku(1.4ABD 1994 rok 5biegowa) i potrzebuje wiedziec jaka skrzynia mi tam spasuje z jakiego innego auta (ibiza cordoba vento )
- okrut93
- Berbeć
Jutro zobacze ale wczesniej jak patrzylem to niegdzie tam nie bylo zadnego oznaczenie nie moglem znalesc? tu jest link z ta skrzynia z cordoby http://allegro.pl/skrzynia-biegow-seat- ... 67511.html
- okrut93
- Berbeć
wg foto jest to ta sama skrzynia jak w ABD.okrut93 napisał(a):Jutro zobacze ale wczesniej jak patrzylem to niegdzie tam nie bylo zadnego oznaczenie nie moglem znalesc? tu jest link z ta skrzynia z cordoby http://allegro.pl/skrzynia-biegow-seat- ... 67511.html
-

prezesik - Members
Witajcie. Mógłby ktoś podpowiedzieć jaka skrzynia będzie pasowała do 1,4 ABD?
Mam zamontowaną skrzynie od 1,6 i na 5 biegu przy 3 tyś jade 90.... dobre 20 za mało. Skrzynia mi padła wymieniłem na skrzynie do 1,6 tak jak oznaczenie na tabliczce w bagażniku i zonk. Tamtej starej skrzyni już nie mam żeby zobaczyć jej oznaczenie. Najlepiej żeby ktoś zerknął na tabliczkę w bagażniku kto ma 1,4 ABD. U mnie ktoś już kiedyś przekładał silnik wraz ze skrzynią i nic nie pasuje, ale remoncie silnika na 100 % mam 1,4 ABD. Z tego co czytałem to typ 085 ale chodzi mi o konkretne oznaczenie literowe. Oczywiście skrzynia z dolnym wybierakiem.
Mam zamontowaną skrzynie od 1,6 i na 5 biegu przy 3 tyś jade 90.... dobre 20 za mało. Skrzynia mi padła wymieniłem na skrzynie do 1,6 tak jak oznaczenie na tabliczce w bagażniku i zonk. Tamtej starej skrzyni już nie mam żeby zobaczyć jej oznaczenie. Najlepiej żeby ktoś zerknął na tabliczkę w bagażniku kto ma 1,4 ABD. U mnie ktoś już kiedyś przekładał silnik wraz ze skrzynią i nic nie pasuje, ale remoncie silnika na 100 % mam 1,4 ABD. Z tego co czytałem to typ 085 ale chodzi mi o konkretne oznaczenie literowe. Oczywiście skrzynia z dolnym wybierakiem.
- spiochu8919
- Berbeć
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)