na marginesieKriss_Lodz, może kupiłeś poprostu zajechane silniki i faktycznie taka zmiana ma wpływ, nie wiem, ale znam gro osób( w tym mechaników) co leją lotusa-ja nie, i są w pełni szcześliwe, auta mają nalatane ponad 200 i żyją
Moderator: Moderator
tylko nie napisali nigdzie ze pewnie co roku auto sobie i zonie zmienia
na marginesieKriss_Lodz, może kupiłeś poprostu zajechane silniki i faktycznie taka zmiana ma wpływ, nie wiem, ale znam gro osób( w tym mechaników) co leją lotusa-ja nie, i są w pełni szcześliwe, auta mają nalatane ponad 200 i żyją
??

mechanik jeszcze tylko czyscil elektrozawor od lpg i wymienial uszczelke przy reduktorze no ale tam nie mogl chyba nic namacic
Slychac tez bylo przez dluzszy czas jak byl zimny dzwiek ciagly taki hmm nie wiem jak opisac
W jednym miejscu pytalem tylko, koles nie mial czasu nawet spojrzec, costam gdybal ze jakis silniczek krokowy pewnie.darkmen21 napisał(a):nie no pewnie, do 15 letniego golfa-króla samochodów lejmy tylko to co najlepszetrollu napisał(a):minerał jest dobry do poldków

Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości