( na gazie jest normalnie chociaż też od 2tys. idzie pomału na dół ale trwa to jakieś 3-4 sekunty )Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
obroty nie chcą spaść na benzynie
Siemka założyłem dzisiaj gaz do auta i jak przyjechałem do domu to jak przełącze na benzyne to obrity mi nie chcą spaść z 2tys. to 1tys. dopiero po jakiejś 1min samoczynnie spadają... co to może być
( na gazie jest normalnie chociaż też od 2tys. idzie pomału na dół ale trwa to jakieś 3-4 sekunty )
( na gazie jest normalnie chociaż też od 2tys. idzie pomału na dół ale trwa to jakieś 3-4 sekunty )-

madoniek - Czytacz
wracaj do gazowników i niech robią. Prawdopodobnie chodzi io złe ustawienie emulacji sondy lambda, niech dadza na masę. Albo też szukaj tematów o odcięciu zasilania sterownika silnika (monowtrysk) po wyłączeniu zapłonu
- pablomed
- Members
oki narazie dzięki.. włąsnie myślałem żeby do nich jechać niech mi to ustawią zobacze jutro (tzn dzisiaj
) jak będzie chodził jeszcze, bo może się jeszcze cała instalacja nie dotarła albo cuś...
) jak będzie chodził jeszcze, bo może się jeszcze cała instalacja nie dotarła albo cuś...-

madoniek - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)