, zauważyłem, że po odpaleniu auta zza silnika wydobywa się spora chmura spalin tak jakby z kolektora lub złączki czy nieszczelność może mieć aż taki wpływ na spalanie lpg, pozatym jak włącze silnik i wyjdę z auta przez chwilę śmierdzi gazem/spalinamiModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
nieszczelność wydechu a spalanie
silnik 1.8 ABS dotychczasowe spalanie mieściło się w 10-11l w mieście w przeciągu tygodnia zmieniło się w 17-20
, zauważyłem, że po odpaleniu auta zza silnika wydobywa się spora chmura spalin tak jakby z kolektora lub złączki czy nieszczelność może mieć aż taki wpływ na spalanie lpg, pozatym jak włącze silnik i wyjdę z auta przez chwilę śmierdzi gazem/spalinami
, zauważyłem, że po odpaleniu auta zza silnika wydobywa się spora chmura spalin tak jakby z kolektora lub złączki czy nieszczelność może mieć aż taki wpływ na spalanie lpg, pozatym jak włącze silnik i wyjdę z auta przez chwilę śmierdzi gazem/spalinami-

TRD - Czytacz
Hej!!! oczywiście że ma jezeli nieszczelność w układzie wydechowym znajduje się przed sondą lambda wtedy skład spalin nie jest taki jak w żeczywistościi odczyty lamdy są nieprawidłowe a ztego co mówisz może tak być nieszczelność przed lambdą jak spaliny pojawiaja się w komorze spalania pozdro
-

PaNdA - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)